Коментари

Пре и после Нова личност за екстеријере традиционалног стила

Пре и после Нова личност за екстеријере традиционалног стила



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Француска има највећи приватни базен у Европи са 1,7 милиона приватних базена. Ако су Французи прваци свих категорија у питању, није увек исто за уређење баште, чија је естетика понекад збуњујућа. Имати базен је несумњиво "плус" за вашу некретнину ... међутим, морате знати како то побољшати! Имајући то у виду, власници ове традиционалне куће позвали су агенцију Лес Ноувеаук Паисагистес, након што су потпуно обновили своју кућу у традиционалном стилу. Желели су базен усклађен са њиховим новим домом, као и башту погодну за живот на отвореном. Неколико скица и неколико недеља рада обуставили су овај некада досадан простор: екстеријери су усвојили ново лице на задовољство својих власника! Глобални буџет: 43.000 €

Персонализујте башту

пре : Када стручњаци ЛНП агенције посете овај алзашки објекат по први пут, запажање је јасно: кућа је потпуно старомодна, башта вас заиста не позива на опуштање и околни простор је запостављен. Веома оштећена ограда одваја земљу од улице, док другу страну баште буквално „једу“ огромне живице околне тхује. Нема простора намењеног јелу или опуштању, док конфигурација спољних простора углавном оставља простор потребан за уређење угодне баште и интегрисање базена. Потоњи је велики сан власника, који би желели да током љетне сезоне могу да једу напољу и уживају у отвореном базену да у потпуности уживају у башти.



после : Изражене жеље, испуњене жеље! Агенција Лес Ноувеаук Паисагистес, специјализована за развој башта и спољашњих простора, замислила је дизајн и пријатељску башту, потпуно надмашујући очекивања власника. Базен, који је смјештен у срцу новог пројекта, сада је звезда места. Кедри који граниче с кућом били су растргани, потпуно су ослободили простор, а истовремено унијели осјећај чистоће. Уместо тога, Марие Ецкенсцхвиллер, дизајнерка задужена за локацију, замислила је раздвојни зид састављен од летвица од сировог дрвета, који уноси топлу и дизајнерску ноту у врт, док штити власнике од знатижељних изгледа. Дрвена тераса, сва висока за прекрасан поглед на базен, сада продужава прозор заљева који одваја кухињу од трпезарије на отвореном. Базен је окружен плочама од природног камена, продуженим по дужини, тако да нуде простор за опуштање састављен од лежаљки. Вањски туш и саднице са савременим линијама употпуњују овај складан сет, савршено у складу са кућом новог архитекта. Успешна опклада! Више информација на ввв.ноувеаук-паисагистес.фр